Gårdagens Linus!

2014-12-27 | 10:29:52 | Kategori: Allt och lite till!
 

En frostig morgon!

2014-12-25 | 13:03:00 | Kategori: Allt och lite till!
 
Visst finns det inget bättre än en tidig morgon i stallet när i fem minus och frost! haha vi hästmänniskor har lite udda värderingar! men jag älskar det! på med termonyxor och mössa så är det hur mysigt som helst! 
 
tänkte igenom lite saker igår och har besämt mig för att inte lägga ner denna bloggen så här kommer det fortfarande uppdateras, fast enbart häst! så mina analyser, tankar och bilder kring mina hästar kommer aldrig lämna denna bloggen! det lovar jag er! :D 
 
 

När man backar för att ta sats!

2014-12-19 | 11:02:33 | Kategori: Allt och lite till!
Hoppträningen igår var minst sagt händelserik. 
Det gick riktigt bra och Priffe hoppade riktigt fint i början, men jag känner att jag är i en rejäl självförtroende-svacka där jag inte vågar lita på mig själv och vad jag kan, oxern blev lite högre och BAM, stopp. Jag ser inte avstånden och jag börjar tveka redan 4 meter innan hindret. Det var bara att sänka ner, torka tårarna, få en hel del uppmuntran av tränaren och hoppa hela banan igen, han hoppade allt utan problem då och jag var väll lite mer, nej det kändes förjävligt ändå, men jag är en jävel på att inte ge upp och det skulle behövas 300 dåliga hoppträningar innan jag gör det, inte att jag ger upp med Priffe, det skulle jag aldrig göra, men att jag skulle ge upp med mig själv och bara göra sånt jag är bekväm med, men det är inte jag, jag vill för mycket, men just nu under ett tag, ska det backas 10 steg så jag jag kan ta sats igen! 

Sen till den lilla händelsen som gjorde kvällen ännu roligare, och lite mer "haltande" jag fick en sådan sjuhelsike spark av en annan häst rakt på låret, det kändes som om hela benet brast och jag bara ramlade ner på knäna mitt framför Priffe, ramlade i princip på hans hovar men snäll som han är stod han blixtstilla trots att det blev lite kalabalik han nosade bara på mig haha! 
Men gå kunde jag inte så han fick agera transport hem.. Dåligt samvete delux att behöva rida hem på honom, menmen, en rejäl lårkaka på den och lite svårt att gå i någon vecka så är det snart bra igen haha :) ifrågasatte mig själv igår varför man höll på med hästar egentligen, men sen insåg jag att jag inte vill något annat! 

Life is good, lite planering för Priffe och mig kommer upp inom kort ;) 



Vi kan ju det här!! 

En favorit!

2014-12-18 | 11:24:48 | Kategori: Allt och lite till!
 

Fantastisk känsla!

2014-12-18 | 09:25:59 | Kategori: Allt och lite till!
Ja men godmorgon då, ingen är nog mer avslappnad än jag just nu..
Bz åkte ifrån mig ganska så precis, och jag kunde inte somna om så gick upp, åt frukost och nu bloggar jag! Bra va? 
Idag är det massor som står på schemat, jag vill bli klar med en inlämning, städa mitt rum, jobba lite i kontoret och sedan hoppträning ikväll, så det var nog lika bra att jag inte somnade om, för om jag vill bli klar får jag nog sätta igång.. 

Vilket lov det kommer bli, känner mig så otroligt taggad och vill bara hoppa runt i en ring, det känns så jävla välförtjänt detta lovet, jag har legat i så sjukt mycket för att få klart uppgifter i skolan och jag har bara en sista kvar, stolt över mig själv och för första gången på länge kan jag slappna av! 




Lov!

2014-12-17 | 15:15:58 | Kategori: Allt och lite till!
Äntligen lov!! 

Känner bara den enorma lättnaden att jag har fram till den sjunde januari av bara ledighet och roligheter! 
Och bloggen kommer självklart uppdateras som vanligt igen, så otroligt skönt, som jag saknat det! :) 

Nu är det iaf dags för mig att gå upp till stallet och rida fina Linus och Priffe, sen så ska jag träffa Bz ikväll. Varit sjukt mycket med varandra nu de här dagarna, men det är ju ändå helt ok ;) 

Puss och kram sålänge! 


Min vinterfluffis första vintern hos mig, både bra och tråkiga minnen från första tiden.. Små rakade rutor för sprutor och sår överallt hade han min klantskalle! <3 

Förlåt darlings!

2014-12-16 | 13:49:23 | Kategori: Allt och lite till!
Okej, skärpning på mig! 
Förlåt så hemskt mycket för den über dåliga updateringen här, har egentligen inga bra ursäkter, mer än att jag varit mycket med Bz under dagarna och hästar, skola och allt omkring har tagit upp så mycket tid! 

Hoppas verkligen på förbättring från mig, och att hon som jag beställt hedern av för 3 månader sedan kommer ta upp det igen, lite tråkigt att hon la ner för "paus" hon gör så otroligt bra designer så jag har svårt att släppa henne haha, men vill jag få ett lite uppryck här på bloggen så bör jag nog hitta en annan som kan ändra hela designen, hade lätt låtit Annie som gjort den jag har nu, göra en ny för hon är så duktig, men när ändå hela designen ska fixas så vill jag göra det hos samma person denna gången! 

Men jag har bestämt att jag ska få ordning på bloggen och att 2015 ska bli bloggen bästa år om man säger så, minst tre inlägg om dagen med BRA kvalité på inläggen istället för massa skit som jag lagt upp de senaste månaderna typ! 

Låter det bra med nystart? Det tycker jag! ;) 




Lite bilder!

2014-12-14 | 10:43:41 | Kategori: Allt och lite till!
Min helg har varit kanon! Fredagen spenderades hos Matilda och efter några shots för mycket drog jag och Bz hem! Lördagen var en segisdag med bakispizza och bara deg hela dagen.                           Så nu idag, söndag är jag något mindre illamående och jag kom upp imorse för att släppa ut hästarna! Bz har precis åkt härifrån och jag ska snart upp till stallet för att rida Priffe. Sen klockan sex ikväll kommer Alexandra hit! Helt sjukt att vi äntligen ses igen!!                       Men här har ni lite bilder från i fredags!                                              




                            


Fem snabba

2014-12-12 | 12:18:31 | Kategori: Allt och lite till!
* Jag klarar inte av att gå på bio. Jag tycker inte alls om det för jag känner mig instängd, det är för stor bild och för högt ljud, och så känns det som om allt bara tränger sig på mig så det blir nästan klaustrofobiskt. Haha helt brutalt! 

* Ett mål jag har i för 2015 är att bli bättre på att berömma mig själv, och försöka att alltid lägga fram det positiva, det är viktigt att analysera kritiskt också, men jag måste bli bättre på att väga upp både positivt och negativt. 

* Om jag vann 1 miljon... Skulle jag nästan få panik och inte alls vetat vad jag skulle lägga pengarna på och det hade slutat med att jag köpt upp allt på skit eller typ gett bort dom... Skulle inte veta alls vad man skulle göra med så mycket pengar, men ändå för lite pengar för att köpa gård, typ? 

* jag har redan börjat tänka på vad jag ska packa med till AW.. Det är som en drog att börja planera allt roligt som händer flera månader, om inte år innan haha! Jag minns när jag var liten, då kunde jag planera och tänka ut vad jag önskade mig till julafton direkt efter min födelsedag på sommaren, hela våren var jag upptagen med planerandet av födelsedagen.. Det har jag dock lämnat nu, men roliga inplanerade grejer kan jag börja planera lite för tidigt! 

* och på tal om planerat, jag har lagt upp en hel plan för Priffe och mig för att vi ska vara redo och i vår bästa form inför AW för att kunna få ut så mycket som möjligt av lägret! 





Gårdagens Brunch!

2014-12-12 | 10:00:11 | Kategori: Allt och lite till!

Ja men hur gott ser inte detta ut?                                                            Åkte direkt hem till Emma efter skolan igår och bjöds på diverse goda grejer! Supermysigt och spontant! 

Äntligen fredag!

2014-12-12 | 09:57:48 | Kategori: Allt och lite till!
Just nu sitter jag i skolan, två sista lektionerna står på tur, dubbelpass med samhäll. Ja, men skjut mig! 
Ingen motivation alls idag till skolan.. Just nu borde jag sitta och göra klart ett arbete, men orken och lusten till det finns det ingen tillstymmelse för...

Men slutar ändå vid tolv idag så då är jag hemma runt halv 1, då mina vänner,  är det snabbt upp till stallet för att rida och ta hand om min fjomp. Han har tyvärr fått stå i två dagar, för allt skolarbete, men nu har jag enbart 2 av tolv inlämningar som jag missat kvar, så trots mitt dåliga samvete för Priffe, så känns det bra, så idag ska jag kombinera uteritt och lätt markarbete i Torslandas paddock, ska göra fint i boxen till honom med ny torv och lite godis i krubban, för att lindra samvetet hehe! 

Annars så ska jag iväg till en vän ikväll för lite krök. Ska bli kul att dricka lite drinkar och umgås med vänner! 

Kram sålänge! 




Godmorgon!

2014-12-11 | 09:28:30 | Kategori: Allt och lite till!

Jag förstår inte hur det kommer sig att jag har så svårt att ta mig upp på morgonen, jag skulle verkligen ha behövt ta en av hästarna nu innan skolan, men jag kom inte upp så nu får jag stressa med det sen.. Vilket suger! 
Men lite roliga planer är planerat iallafall för direkt efter idrotten, vilket är min enda lektion idag, så ska jag hem till en vän och äta brunch med några fler! Supermysigt verkligen! 

Efter brunchen måste jag rida Linus och sedan se om jag hinner ta Priffe också, om inte får jag ta honom senare ikväll efter jag hjälpt en annan vän att sitta barnvakt! 

Vi får helt enkelt se hur jag får ihop dagen! 
Kram 



Man får passa på!

2014-12-10 | 15:18:06 | Kategori: Allt och lite till!

”Jag är med & tävlar om ett pannband hos nellieberntsson.se. Önska mig lycka till”


Det hade lilleman varit tjusig i! 

11:00

2014-12-09 | 11:01:38 | Kategori: Allt och lite till!
Vilken tisdag det kommer bli, klockan har hunnit slå 11 och jag har inga som helst tankar på skolan idag! Fantastiskt! 

Tanken är att jag ska blogga lite snabbt nu medan jag äter frukost, sen ska jag upp till stallet för att rida Priffe och Linus! 
Som vanligt uteritt med Linus och med Priffe blir det lite lättare markarbete i Torslandas paddock, för där ligger grejer redan framme, när man kan vara bekväm, gäller det att vara bekväm! Efter stallet ska jag hem, duscha och försöka göra mig lite iordning för att sedan dra in till stan, ska kolla nyårsklänningar och träffa en person. Det ska bli kul att få snacka ikapp och umgås lite med han! 

Det blir dagen allt som allt och jag hoppas på att bloggen kommer uppdateras lika mycket som ni haha, tiden ska bara finnas till ;) 





Lättnad

2014-12-08 | 15:15:49 | Kategori: Allt och lite till!
Okej, jag är grym! Inlämning efter inlämning blir klar och ju mer lättnad och ju mer taggad blir jag inför lovet om två veckor. 
Ända sedan jag kom hem har jag suttit med ett arbete och nu har jag endast analysen kvar, vilket är det jobbigaste, men det ända jag har i huvudet är ett lov utan ett enda skolarbete att göra, så det går ganska lätt ändå! 

Tyvärr hinner jag inte jobba klart med det just nu för jag måste ta mig till stallet för om jag vill hinna rida Otto idag innan Reine träningen så är det bäst att jag går upp nu! Tror ganska bestämt att jag rider ut med Otto idag och joggar lite, han kan behöva det tror jag efter en sådan intensiv period han har haft, men det har visat sig på magen iallafall, han börjar bli riktigt stilig faktiskt, sjukt att det faktiskt kan hända saker på relativt kort tid! 

Vi hörs efter stallet nu helt enkelt! :)


Inte ser han allt för tjock ut här inte!!