Five things!

* Jag är en riktig utrustningsnörd, kan i princip hela sortimentet hos hööks, cheval ridsport, Charlies, svensk ridsport och diverse butiker. Har jag tråkigt, så kollar jag utrustning. Så är det bara! 

* Märken bryr jag mig inte alltid om, däremot om jag köper en märkespryl, som jag har en tendens till att vilja göra, så ska bannemej loggan synas ordentligt - det är ju den jag i princip betalar för! Haha 

* Jag kan endast rida i ridbyxor med grip på knäna eller helskodda. Vanliga oskodda ridbyxor eller bara knäskada med tyg åkte i papperskorgen för flera år sedan nu! :) 

* Jag har endast ett par hela kingsland stövelstrumpor kvar av kanske 20 par... Jag fattar inte varför man så prompt ska ha dom, stövelstrumporna från Ullared köpta för fem år sedan är fortfarande hela, möjligtvis en ynka potatistå. Dyrast är inte alltid bäst... 

* Det bästa med att ha en tvillingsyster är att när vi hittat något vi båda vill ha, så kan man bara dela på dem och priset, det är som att få 50% på allt man köper! ;) 







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0